Ανακοίνωση του Α.Σ. Εξαρχείων Petra Herrera για την αστυνομική επιχείρηση σε δράση οικονομικής ενίσχυσης στις 18/5

Στις 18 Μαίου ήταν προγραμματισμένο πάρτυ οικονομικής ενίχυσης στον λόφο Φιλοπάππου από την συνέλευση μας, για τις ανάγκες του αυτοδιαχειριζόμενου γυμναστηρίου Petra Herrera. Πριν ξεκινήσει το πάρτυ και ενόσω στήναμε τον χώρο, μέρος του λόφου αποκλείστηκε από κλούβες, βανάκια και μηχανές των μπάτσων οι οποίοι κατά τις 8.30μμ εισέβαλαν σαν στρατός στον χώρο της εκδήλωσης. Εκείνη την στιγμή ήμασταν γύρω στα 15 άτομα (αθλητές, αθλήτριες και μέλη του συλλόγου) και απέναντι μας παρατάχτηκαν διμοιρίες ΜΑΤ, διμοιρία ΔΕΛΤΑ, ΟΠΚΕ και ασφαλίτες. Σύνολο περίπου 40 πάνοπλοι μπάτσοι!! Σκοπός τους η διάλυση του πάρτυ, ως αυτοοργανωμένης εκδήλωσης στον δημόσιο χώρο η οποία δεν κινείται σε θεσμικά πλαίσια.
Παρά την προσπάθεια τρομοκράτησης μείναμε ενωμένοι και ενωμένες, αποχωρήσαμε συλλογικά και μεταφέραμε το πάρτυ στον χώρο του γυμναστηρίου μας στα Εξάρχεια. Αυτό ετοιμάστηκε μέσα σε λίγη ώρα και πλήθος κόσμου που είχε ενημερωθεί για τον αποκλεισμό, ήρθε και στήριξε το εγχείρημα!!
Ευχαριστούμε όλους, όλες και όλα για την φυσική τους παρουσία
Α.Σ Petra Herrera
Μοιραστείτε το άρθρο